Træfældning, topkapning og beskæring

Hos Marbæk Have og Anlæg er vi specialister i træfældning. Vi tilbyder vores kunder i Ikast, Brande og Herning professionel fældning af alle typer træer samt topkapning og beskæring af buske og træer. Har du en have, du ønsker at få styr på, vil vi gerne komme med et tilbud på at gøre det for dig.

​Træfældning er ikke nogen nem opgave, som kan udføres af alle og enhver. Vi er professionelle fagfolk, som har masser af erfaring og har fældet mange træer i alle størrelser gennem årene. Vi udfører det så nænsomt som muligt og naturligvis med omtanke og respekt for de omkringliggende omgivelser.

Kompetent træfældning med fokus på sikkerhed

At fælde et træ kræver uddannelse og ikke mindst erfaring. Vi har de nødvendige kompetencer til at varetage en træfældning sikkert og forsvarligt, hvilket er din garanti for, at det bliver udført ordentligt, og uden at der sker noget uforudsigeligt.​

Vi er selvfølgelig forsikrede, hvis uheldet stik imod forventning skulle opstå.

Ønsker du en erfaren specialist til at fælde et eller flere træer for dig, kommer vi gerne og ser på opgaven og kan give en eksakt pris. Vi beskærer også gerne dine træer, hvis der er grene, der vokser for nært af vinduer eller er i fare for at knække og udgøre en sikkerhedsrisiko.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar med træfældning, hvor der er fokus på sikkerheden og kvaliteten, således at du får udført opgaven tilfredsstillende. Du kan kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på telefon 29 40 09 76 eller skrive til os på km@kimmarbaek.dk.​

    Bliv ringet op