Gødning af græsplæne – vi skaber flotte plæner​

​Er det tid til gødning af græsplæne? Hos Marbæk Have og Anlægsservice er et af vores specialer at skabe flotte græsplæner. Vi er altså klar til at hjælpe med alt fra gødning til anlægning af græsplæne. Vi hjælper haveejere i bl.a. Ikast, Brande og Herning samt mange andre steder.

Sunde og stærke plæner med grønt og tæt græs
Det er en god ide at starte med at gøde græsplæne, hvis du drømmer om en flot plæne uden huller. Gødningen kan være enten organisk eller kunstig. Dette vil gøre græsplænen slidstærk og sund, og græsset vil blive grønt og tæt. I visse tilfælde er der behov for yderligere tiltag, men det kan vi også hjælpe med.

Det er fordelagtigt at benytte de bedste produkter ved køb af gødning til græs. Samtidig er det vigtigt at undgå overgødning, da overgødning hverken er godt for græsset eller miljøet. Derfor bør du få professionel hjælp til gødning af græsplæne.

Vi er både professionelle og fleksible, og vi går ikke før, at du er tilfreds med vores havearbejde. Vi lægger i det hele taget stor vægt på at skabe flotte og gennemtænkte løsninger, der giver sammenhæng og glæde hos vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud på gødning af græsplæne

Har du spørgsmål omkring gødning af græsplæne? Eller ønsker du at få mere at vide om vores ydelser og priser? Så kontakt os i dag. Vi tager gerne en snak med dig, hvor vi råder og vejleder dig. Vi kan også komme forbi for at kigge på plænen, hvis der er behov for det. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for gødning af græsplæne.

Du kan ringe til os på telefon 29 40 09 76 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail km@kimmarbaek.dk.

    Bliv ringet op