Flisebelægning i høj kvalitet tilbydes

Hos Marbæk Have og Anlæg tilbyder vi flisebelægning i høj kvalitet i Ikast, Brande og Herning til private og erhverv. Ønsker du at få ny belægning i din indkørsel, stier eller en terrasse. Vi lægger både fliser og brosten efter eget valg, hvor der er masser af muligheder for at give dit helt eget unikke særpræg.

Har du brug for lægning af fliser og brosten, kan vi udføre alle former for flisebelægning som eksempelvis stenlægning af brosten, hårdt, brændt tegl og betonfliser. Tag os med på råd, hvis du vil have en fagmands input på dit projekt. Vi har masser gode idéer og kan rådgive dig om de forskellige typer belægning.

Professionel flisebelægning med alle typer sten og fliser

Overvejer du sten i din indkørsel, terrassesten, flisebelægning i haven eller måske flisebelægning i din indkørsel? Vi tilbyder professionel flisebelægning til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Skal vi hjælpe dig med lægning af forskelligartede fliser, står vi til rådighed.

Sten i havegang, indkørsel eller terrasse kræver lidt vedligeholdelse og kan give huset et andet udtryk og endda være med til at øge husets værdi. Savner du forandring på din grund, har du her en mulighed for at gøre noget ved det. Vil du høre om de mange sten og fliser, skal du blot kontakte os. Det er helt uforpligtende.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi har et bredt sortiment inden for havesten, så du kan få de sten, der passer til din stil. Vi arbejder meget med brosten, chaussésten og hårdt, brændt tegl, fordi det er sten med en lang levetid, som holder sig flotte og bliver smukkere med tiden.

Ønsker du rådgivning, information eller måske et tilbud på flisebelægning, kan du kontakte os på telefon 29 40 09 76 eller skrive til os på km@kimmarbaek.dk.

    Bliv ringet op